Vandringsfestival

NYTT 2019    På förfrågan så genomför vi en Krogvandring den 25 maj! Det är en repris på vår populära Gourmet Walk – 4 rätter!
(I folkmun “Krogvandring”)  Förutsättningarna nu är att vi har en bas – ett sällskap på ca 15 personer som vi nu INBJUDER OCH FYLLER PÅ MED.

Du/ni hittar ett PRODUKTBLAD här  >>>>   med tider och Meny.

För att anmäla dig så slussas du till anmälnings länk här >>>>>

Du kan även följa oss på Facebook Vandringsfestivalen!

 

 

Här nedan en historik om Vandringsfestivalen:


Vandringsfestivalen vid Siljan har genomfördes varje år under maj och september mellan åren 2008 – 2018.

Trapperservice® var sedan 2012 Vandringsfestivalens huvudarrangör och via gott  samarbete med eldsjälar och sakkunniga inom olika områden. Efter att i 10 år och med 20 st Vandringsfestivaler så gör arrangemanget en PAUS 2018.  Sträckorna och koncepten finns kvar och ännu finns nya stigar att upptäcka i omgivningarna. Men vi ser oss nu omkring lokalt och regionalt för att forma en eventuell ny organisation.

Det finns också hos oss en tanke om samverkan med andra “Vandringsfestivaler” – förmodligen var vi i Rättvik först med konceptet och namnet, men ser att fler följer efter. Kanske skulle man kunna ambullera veckan mellan andra och olika destinationer för att 1 eller 2 ggr per år förlägga och samla målgruppen i ett större och starkare arrangemang? (Jmf. “Cykelturistveckan” som arrangerdes av Cykelfrämjandet just i Rättvik aug. 2018)

Finns det samarbetspartners med riksintressen som kan ta emot passningen? 

Vi är öppna för olika inspel i frågan och du/ni är välkomna att höra av er!

FRAMFÖRALLT:  –  Trapperservice® och “Vandringsmannen” Per Dalecarlius Mårthans har stor erfarenhet ifrån denna Vandringsfestival och otaliga “konferensvandringar” för grupper främst i Tällberg och Rättvik men även runtom Siljan!  Hör av er om ni önskar förslag  på denna form av konferensaktivitet eller om ni är en grupp som vill göra er egna anpassade Vandringsfestival!
(Se även flik TeamWalk®)