Teamwalk

Teamwalk – lyfter kursen/seminariet långt utanför boxen – högt i tak och mycket syre.

Många upplever naturen som ett ställe där man kan slappna av, få påfyllning, tänka de stora tankarna och få till det goda samtalet. Varför då inte använda naturen som ett hjälpmedel när vi jobbar med människor? Måste allt seminariearbete ske inom fyra väggar med en videokanon i taket?

I Teamwalk® använder vi oss av aktionsmetoden ”Learning by doing” kombinerat med det som behövs av bland annat föreläsningar. Vi vet att metoden ger gott resultat inne i seminarierummen och vi vet vad vistelse och vandringar i naturen gör med människor och grupper. Vi skräddarsyr ett kursupplägg över en eller flera dagar. Vi kan bland annat bidra med:

  • Nytt samarbetsklimat i team där det gnisslar i maskineriet.
  • Trygghet, samarbete, ansvarsfördelning och skapandet av handlingsplan i en ny eller gammal organisation.
  • Kurser med önskat innehåll med teamwalk® som ram och metod.

I de flesta fall är det bäst med två samlingar, till exempel ett teamwalk®seminarium i Rättvik med uppföljning på arbetsplatsen senare.

Vi berättar gärna mer och ger förslag på teamwalk® kursupplägg anpassat efter just er grupps mål och behov.

Läs mer om Teamwalk med Trafikverket vid Lerdalshöjden, november 2013.

Ring Martin på telefon 070-275 00 16 eller mejla oss på teamwalk@trapperservice.se så tar vi ett förutsättningslöst samtal om saken.

Infoblad Teamwalk®

Teamet bakom TeamWalk

Per Dalecarlius Mårthans från Rättvik är verksam inom upplevelseindustrin med mångårig vana från kurs- och konferensarrangemang. Per arrangerar vandringar – och vandringsfestivaler, snöskovandringar – och internationella snowshoerace, han driver bastuflottar och ordnar kanotutflykter och gör bland mycket annat sitt eget Dala Stand Up. Per har en bakgrund som ansvarig för utbildning och utveckling av marknadsföring försäljning inom livsmedels- och restaurangbranschen.

Martin Storteig Lund med rötterna i Gagnef har jobbat i Norge i många år som lärare och ledare på högskola samt med forskning, undervisning och ledarskap. På senare år har Martin också jobbat med terapi, personlig utveckling, konflikthantering och organisationsutveckling.
Martin flyttade hem till Sverige, mötte Per och i det mötet föddes så den slutliga idén om teamwalk®, den pedagogiska och utvecklande vandringen för både person och företag eller organisation.

Vi bor och verkar i Siljansbygden med massor av härlig natur, vackra vyer och stark kulturtradition som ger oss vår starka övertygelse. Här vill vi ge företag och organisationer de bästa möjligheterna att utveckla den egna verksamheten, genom att jobba lättsamt men metodiskt i grupp ute och inne. Natur och kultur är med, inte som grädde på moset utan som inlärningsförstärkare.

Ni kan även läsa mer på Storteig Lund Utveckling >>>