PRESSINFO

Ändringar i Trapperservice verksamhet. Trapperservice har under hösten/vinter försålt delar av sina verksamhetsgrenar. Bastuflotten och kanot/kajakverksamheterna drivs nu av andra ägare. (Se kontaktuppgifter på våra flikar på hemsidan) Vi önskar de nya ägarna lycka till med detta i sina verksamheter. 

Trapperservice kommer även fortsättningsvis bistå med s.k. frisluftsentreprenader, där bl.a. transport av kanot/kajaker åstadkoms till Rättviks Vildmarksvatten – med hyrda farkoster via Siljan Kajak & Äventyr.

Vi vill samtidigt och väsentligt framhålla att Trapperservice även fortsättningsvis kommer att samarbeta med de nya ägarna och att det fortsättningsvis är möjligt att via oss boka gruppaktiviteter med bl.a. vattenupplevelser.  Trapperservice har över 20 års erfarenhet av att paketera unika konferens och gruppaktiviteter med Natur och Kulturberättande i Dalarna som specialitet. Tillika guidning i buss, på sjön, stigen och ”till bords”.  (Dala Stand Up) 

Vi är den perfekta partnern som lokal projektledare för buss eller konferensresan – med många uppdrag och referenser bakom oss under de första 20 åren.