Snöskor

När Siljan Snowshoe Race avgörs 2014 har vi äran att få arrangera ett världsmästerskap – ISSF World Snowshoe Championship 2014.

Världens bästa snöskolöpare kommer till Rättvik! Tävlingarna avgörs 31 januari–1 februari 2014. Rättvik blir den sjätte orten i världen som får arrangera ISSF World Snowshoe Championship. Tidigare år har tävlingen avgjorts i Dachstein i Österrike, Quebec i Canada, Sapporo i Japan och Fondo/Val di Non i Italien. Preliminärt går tävlingen i Moskva 2015.

På sidan om VM-tävlingarna är Siljan Snowshoe Race också ett motionslopp – utmana dina arbetskamrater och ställ upp i lagtävlingen!

Siljan snowshoe race 2014

Med moderna snöskor tar du dig fram hur lätt som helst i vinterterräng. Snöskor är stort i Europa och USA och en växande trend i Sverige. Trapperservice® älskar snöskor. Som huvudarrangör för Siljan Snowshoe Race är Trapperservice® med och utvecklar sporten i Sverige och Norden. Tävlingen har genomförts fyra år i rad och lockar elitlöpare från Spanien, Italien och Frankrike. 2014 kommer en mängd nationer att vara representerade.

Trapperservice® riggar också leder och ordnar snöskovandringar – en perfekt konferens aktivitet. Hyr snöskor hos oss.

Upplevelser