Snökrogen

En midvintervandring på Snöskor på Lerdalsberget ovanför Rättvik, där vi pulsar på vintriga skogsvägar/stigar och i facklors sken, till den välrenommerade krogen Bruntegården.

Start 17.00 vid Lustigsgården leder oss Snöskomannen fram igenom den täta granskogen ca: 3,5 km Något varmt att dricka ger oss välbehövlig kraft att ta oss sista biten upp till den fantastiska utsikten på Tolvåsberget (toppen av Rättviksbacken). Där beskådar vi den bedårande vinterutsikten över den lilla ”alpbyn” och tar oss sen ner i skenet av facklor, till det hägrande restaurang Bruntegården som topplistas i White Guide. Umgänge under trevliga former med mat i en 2 rätters meny. Så nära äkta Tyroleranda du kan komma.

Datum:

Vi har inga datum fastställd för detta ännu. MEN har du en grupp eller företag som vill utföra detta – så hör av Dig. Ofta kan vi addera fler til gruppen för att därmed få bättre förutsättningar (pris) för denna aktivitet.

Konceptet brukar se ut så här men dag och tid kan anpassas:

Tid: Vandring ca 17-19.00 mat ca:19.30

Pris: _____  kr p.p. inkl. snöskohyra, guidad vandring, eldrast, facklor och 2 rätters meny. Ingår ett glas/öl till varmrätten. Betalas i föranmälan som stänger 3 dagar före. (Sen ring om ev. restplatser finns över? Max 30 personer per kväll)

Anmälan: Länk öppnas i eget fönster

Ett arrangemang i samarbete med